Download de Gulden Wallet

De Gulden wallet is gratis in de vorm van een app voor je smartphone of een desktop-wallet voor je PC. Wij raden je aan om om eerst een desktop-wallet aan te maken en daarna een mobiele Gulden-wallet te linken met je desktop Gulden-wallet. Geen zorgen, dit is allemaal heel makkelijk. De nieuwste smartphones zijn uitgerust met een standaard QR-code scanner in de fotocamera.
Als je deze nog niet hebt kun je ook een QR-scanner app downloaden. Er is ook een gratis QR-code scanner voor windows. Scan de onderstaande QR-code in om de Gulden-app te downloaden:

Download de Gulden-app voor Apple IOs Download de Gulden-app voor Android

 

Download de meest recente versie van de Gulden wallet altijd van GitHub of Gulden.com

Één ding is heel belangrijk: je herstelzin.

De guldens die je in de toekomst gaat bezitten worden geregistreerd in de Gulden-blockchain zoals je geleerd hebt. De Gulden-wallet geeft je toegang tot de Guldens die je bezit, en dus geregistreerd zijn in de blockchain. Je zal altijd bij je Guldens kunnen, zolang je een wallet hebt. Al brandt je PC af of gaat je telefoon kapot je kunt altijd weer een nieuwe wallet downloaden en je herstelzin gebruiken om weer bij je gegevens te komen in de blockchain.

Deze herstelzin zijn dus de sleutel van je kluis. Als je deze sleutel kwijt bent kun je nooit meer bij je Guldens komen. Ook iemand anders niet! Daarom hebben we een formulier gemaakt waar je jouw herstelzin kunt opschrijven. Bewaar dit formulier op een veilige plek. En maak eventueel een kopie om op een andere plaats te bewaren. Je kent de verhalen wel van mensen die ooit 100 Bitcoins hadden die nu duizenden euro’s waard zijn maar voor altijd in de blockchain zullen blijven staan omdat ze de gegevens zijn verloren. Klik hier voor een formulier voor de herstelzin van je Gulden-wallet.